En praktikuge i marketingafdelingen

boettcher-michelleFra den 2. til den 6. januar 2012 var Michelle Böttcher i praktik i DanRevision Gruppens marketingafdeling.  I løbet af ugen arbejdede hun med dataindsamling, hun skrev fødselsdagskort til vore klienter, prøvede for første gang at arbejde med seriebreve og med Excel, gennemførte selvstændigt recherchearbejde på nettet og bearbejdede kreativt DanRevision Gruppens fotogalleri. Helt selvstændigt designede hun DanRevision Gruppens nytårshilsen til de kinesiske klienter og forretningspartnere.

 

Her er hendes rapport:

“Da jeg mandag morgen skulle møde op det første gang var jeg meget nervøs. Efter et stykke tid blev det så bedre. Jeg er blevet optaget meget fint. Jeg har fået et indblik i de forskelligste ting. Jeg skulle lave en Excel tabel, lave et poster, og har oversat nogle tekster og sådan noget. Forskellen fra skolen til arbejdet er meget stor, det er virkeligt noget andet. Jeg arbejdede hverdag fra klokken 7 til 16-17. Jeg synes det er meget godt at der ikke kun bruges tysk for at kommunikere! Jeg synes det var meget flot af jer, at jeg har fået så mange indtryk i den korte tid.” (Michelle Böttcher)

Kære Michelle, vi siger tak for din flotte indsats i juleferien.

 

DanRevision Gruppe, 19.01.2012

Susanne Schlüter

 

← zurück