DanRevision Schleswig med til Schleswiger Frihedsfest

DanRevision Schleswig var med til 1.Schleswiger Freiheitsfest den 10.09.2011.

 

For at præsentere DanRevision Gruppens ydelser på det 1. Schleswiger Frihidsfest var hele det slesvigske team tilstede på festpladsen den 10. september.hen.

Mellem 20 og 25 virksomheder præsenterede sig og DanRevision havde en stand, hvor der var mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter  og en tombola med gevinster. Hovedgevinsten for børnene var en udflugt til Fun-Park i Flensborg-Handewitt og hovedgevinsten for de voksne var en lækker morgenmad i Restaurant Luzifer i Schleswig. Formiddagen forløb stille og roligt, men om eftermiddagen var der mange besøgende og Hilke og Bianca fik det travlt med at stable dåser og fordele smågevinster. Vejret var også på vores side og således fik vi en dejlig eftermiddag på Schleswiger Freiheit.

DanRevision Gruppen, 12.09.2011

Team  DanRevision Schleswig

 

← zurück