DanRevision sponsorerer Gademix i Kolding

Lørdag den 8. oktober er der cykelsponsorløb til fordel for Gademix og Kolding Parkour. DanRevision Gruppen er sponsor for Team brainGuide Danmark, som deltager med et hold af unge designere fra Kolding. I alt er der tilmeldt 27 hold.

Gademix er et socialt værksted for unge i Kolding, hvor man sammen med andre unge og voksne kan øve og udvikle sine sociale kompetencer. De unge motiveres til at passe deres skole, bruge ungdomsklubben og foreningslivet. DanRevision Gruppen er gerne med til at støtte projektet og bakke op om det udmærkede stykke arbejde Gademix gør i det daglige.

DanRevision Gruppen i Tyskland (www.danrevision.com) tilbyder alle ydelser indenfor skat og revision, med fokus på grænseoverskridende rådgivning, f.eks. etablering af datterselskab i Tyskland, momsregistrering, årsregnskaber og selvangivelser, driftsøkonomisk rådgivning til virksomheder og freelancere fra forskellige brancher, men også til privatpersoner som er interesseret i målrettet rådgivning. Vi taler dansk og kommunikerer uden problemer med udenlandske forretningspartnere, moderselskaber, investorer og myndigheder.

DanRevision Gruppen, 07.10.2011

Susanne Schlüter

← zurück